U bent op de website van Stichting Het Diakonessenhuis te Leeuwarden. Wij zijn een stichting die diverse projecten op het terrein van de gezondheidszorg mee financieel mogelijk maakt. Hieronder treft u enkel recente gesubsidieerde projecten aan.

Hoe onze stichting is ontstaan, wie we zijn en hoe u eventueel voor een bijdrage in aanmerking kunt komen vindt u verder op deze website.

Bevorderen gezondheidszorg
Deskundigheidsbevordering beroepsbeoefenaren
Aanvragen door rechtspersonen
In principe cofinanciering

Recent gesubsidieerde projecten

Eerder gesubsidieerde projecten Ga naar projecten

Over Stichting Het Diakonessenhuis Leeuwarden

Stichting Het Diakonessenhuis ondersteunt - in beginsel via co-financiering - projecten en nieuwe initiatieven op het terrein van de gezondheidszorg. Dat zijn soms kleine projecten, bijvoorbeeld het mogelijk maken van een vaarvakantie voor gehandicapten. Maar ook wordt bijgedragen aan grotere projecten, zoals bij investeringen van een kostbaar revalidatietoestel of de ontwikkeling van een Zelfhelp app.

Soms zijn de projecten redelijk alledaags, maar ook initiatieven met een innovatief karakter kunnen op onze medewerking rekenen. Wel vinden we het belangrijk dat projecten op enigerlei wijze meerwaarde hebben voor de regio Fryslân. Want in het voormalig protestants ziekenhuis (het Diaconessenhuis) van Leeuwarden liggen onze wortels.