Opstart/uitbreiding scholing Zorgprofessionals

Het Behouden Huys ( werknaam van Stichting Assagioli, te Haren) is een psycho-oncologisch centrum en biedt (ex-)kankerpatiënten en hun naasten professionele en betrokken begeleiding bij de verwerking van psychische, sociale en lichamelijke gevolgen van hun ziekte.

Het Behouden Huys ( werknaam van Stichting Assagioli)  te Haren) is een psycho-oncologisch centrum en biedt (ex-)kankerpatiënten en hun naasten professionele en betrokken begeleiding bij de verwerking van psychische, sociale en lichamelijke gevolgen van hun ziekte. Jaarlijks weten ruim 700 mensen hun weg te vinden naar het centrum.

In 2016 en 2017 wil Het Behouden Huys een  training gericht op zorgprofessionals (zoals  huis- en basisartsen, bedrijfsartsen, medisch specialisten, oncologie verpleegkundigen, psychologen en maatschappelijk werkers)  structureel opzetten én geven aan 90 deelnemers uit Noord Nederland.

Voor de dekking van de aanloopkosten van het scholingsprogramma doet Het Behouden Huys een succesvol  beroep op een tweetal fondsenstichtingen , waaronder de onze.

Pagina delen: