Zelfhelp-app VNN

Verslavingszorg Noord-Nederland (VNN) verzoekt om financiële ondersteuning bij het (door)ontwikkelen en implementeren van een zogenaamde zelf-help app.

Verslavingszorg Noord-Nederland (VNN) verzoekt om financiële ondersteuning bij het (door)ontwikkelen en implementeren van een zogenaamde zelf-help app. De 24/7-app is bedoeld voor cliënten met uiteenlopende psychische problematieken/persoonlijkheidsstoornissen in alle leeftijdsgroepen. ‘Mijn Zelfhelp App’ ondersteunt  cliënten bij emotieregulatie, gedragsverandering en crisismanagement.  Het gebruik van de app zal moeten leiden tot het vergroten van het zelfregulerend vermogen en executief functioneren van cliënten  in de eigen leefomgeving, juist op moeilijke momenten.

Door de toegekende donatie wordt  de ontwikkeling van de meest uitgebreide versie van de zelfhelp app mogelijk. Na testgebruik, scholing en implementatie binnen de eigen organisatie zal de app ook worden geïmplementeerd bij  diverse samenwerkingspartners van VNN.

Neem ook eens een kijkje op de speciaal ontwikkelde website voor de ZelfHelpApp: www.suziehelpt.nl. Concept en realisatie door www.rtrn.nl.

Pagina delen: